posts | comments | archives | links | create | song
(reminder: all quotes here are fiddled, probably.)

務必帶我驅魔


Abby, 不知真相的人:

歲月悠悠,朋友,當我行差踏錯時運低鬼上身盲了眼的時候,求您,求求您,再求求您,務必帶我驅魔!或用刀隊我!


諍友難求, 有時也因為自己, 自己根本擺個樣出來就不歡迎諍友, 諍友自然就不會出現了. 誠然, 畀人話很難頂, 尤其是逆耳之言加冷諷惡詆, 自問也受不了, 不時詐作摀著耳不願聽, 聽了詐作聽若罔聞.

朋友, 我鬼揞眼的時候, 請務必帶我驅魔----不過唔好打面得唔得?

拿, 我講我自己咋下.

2 Comments:

:: Blogger Yun (10.12.07, 10:02   ) sagt...

咁拍頭好唔好? 我一定唔會手軟既。



:: Blogger Carole (11.12.07, 02:00   ) sagt...

咁不如打心口
打完心口
打背脊
一定得

好似呢幾日
大家都留言敏感

即係呢et見先生
say sorry
所以出咗個留言

跟住先生見et
發up phone
出咗個post

咁咁咁



coComment


:: Kommentar veröffentlichen
 (留言請留名, 謝!)


Links to this post:

:: Link erstellen

<< Home